Musikalen ”Mitt livs berättelse” med GöteborgsOperan

8 november kl 19.00

Det var länge sedan de var hos oss nu men nu har vi glädjen att åter igen få välkomna GöteborgsOperan till vår bygdegård. Den 8 november besöker de oss med musikalen ”Mitt livs berättelse”.

GöteborgsOperan framför den prisbelönta historien om Alvin och Thomas i  ”Mitt livs berättelse , en musikal av Neil Bartram.  Berättelsen handlar om vänskap. Kan äkta vänskap dö eller slumrar den bara i väntan på att väckas till liv igen? Följ med på Alvins och Thomas resa när de återupplever den berg-och-dalbana som deras vänskap utvecklats till, med gemensamma äventyr, uppslitande osämjor och innerlig försoning. ”Mitt livs berättelse” inspirerar oss att ta upp kontakten med dem vi stod nära i våra egna livsberättelsers första kapitel.

 Medverkar gör Mattias Ermedahl och Lars Hjertner tillsammans med musiker från GöterborgsOperan. Prisbelönta ”Mitt livs berättelse” (The story of my life) hade urpremiär i Toronto 2006 och premiär på Broadway 2009. Och nu Sverigepremiär 26 oktober 2018.  

Biljettpris: 200 kr. Servering i pausen.
Förköp: Anitha 0730-64 99 02, Maria 0708-18 37 32