Lilla Hjulafton firar 10 år den 6 juni!

I år är det 10 år sedan vi arrangerade den första Lilla Hjulafton och det måste vi såklart uppmärksamma med något utöver det vanliga. Men självklart blir det precis som vanligt utställning av allehanda fordon, mannekänguppvisning med 50-60-talskläder och fika och hamburgerservering. Vi utser årets bil, traktor och tvåhjuling och det blir roliga aktiviteter för stora och små.

Vi börjar kl 11 men redan vid 10-tiden brukar de första bilarna rulla in i parken. Sedan är det tre intensiva timmar tills vi avslutar dagen med godisregn och nationalsången kl 14. Hela programmet kommer inom kort att finnas här på webben.

Börje Bappelsin är vår konferencier
Till vår hjälp för att hålla ihop den här dagen har vi tagit Börje Bappelsin. Börje är en genuin västgöte från Floby som kommer förutom att vara dagens konferencier även bjuda både på galenskap och sköna låtar. Det kommer inte bli en tråkig minut det kan vi lova. 

Men nytt för i år är även att vi har kategorin ”People’s choice” där alla besökare fått rösta fram bästa bilen. Vinnaren av denna kategori vinner inte bara äran utan även denna vackra pokal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill du vara med och hjälpa till?
Vi behöver många som fixar och håller ihop den här dagen. Skulle du vilja vara en av dom? Hör av dig till Henrik Lainla på telefon 0708-24 95 82.

Välkomna!