Evenemang 2018

”Mitt livs berättelse” med GöteborgsOperan

8 november kl 19.00

Det var länge sedan de var hos oss nu men den 8 november hade vi glädjen att åter igen få välkomna GöteborgsOperan till vår bygdegård. GöteborgsOperan framförde den prisbelönta historien om Alvin och Thomas i  ”Mitt livs berättelse för ett 50-tal åhörare.
En fantastisk föreställning som värmde i höstmörkret.

Medverkade gjorde Mattias Ermedahl och Lars Hjertner tillsammans med musiker från GöterborgsOperan. Prisbelönta ”Mitt livs berättelse” (The story of my life) hade urpremiär i Toronto 2006 och premiär på Broadway 2009. Och nu Sverigepremiär 26 oktober 2018.  

——————————————————————————————————————–

Salebydagen

 

——————————————————————————————————————–

Nostalgishow ”Säg Algots det räcker”

Den 21 mars kom föreställningen ”Säg Algots det räcker” till vår bygdegård. Det blir två härliga nostalgiresor denna dag då efterfrågan på biljetter var väldigt stort. Arrangör denna gång var Lidköpings Teaterarrangörer tillsammans med Saleby bygdegårdsförening. Föreställningen är en fristående uppföljare av ”Ta’t lugnt ta en toy”, ”Tag det rätta, tag Cloetta”, ”Myggjagare & Näbbstövlar” och ”Bjällerklang”. Där tre av dessa tidigare gästat Saleby och dragit fulla hus. ”Säg Algots det räcker” bjöd precis som de övriga förställningarna på många minnen och härliga slagdängor av Solveig Bergqvist Larsson, Cecilia Kyllinge och Janne Jonsson.