Ett annorlunda år även i år

Ovanstående rubrik skrev vi förra året 2021 och även året dess för innan. Vi har levt med pandemin i snart två år nu. Under hösten blev pandemiläget bättre för att åter igen försämras i december. I januari 2022 har vi den högsta smittspridningen någonsin under hela pandemin. Det innebär att den planering vi gjort för aktiviteterna under våren  behöver justeras och flyttas fram. Musikshowen med Tina Turners liv och musik ställs in i februari med förhoppningen att vi ska kunna bjuda in till den igen under hösten.

Ny restriktioner gäller för uthyrningen och vi får enbart hyra ut till max 20 gäster, som då ska vara sittande. Är antalet fler gäller andra restriktioner. Läs vad som gäller på Folkhälsomyndighetens webbsida.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar vår information så fort det blir förändringar. Tillsammans hjälps vi åt för att minska smittspridningen och så hoppas vi att vi snart kan bjuda in er utan restriktioner till vår bygdegård igen.

Styrelsen, Saleby bygdegårdsförening