Evenemang 2010

Familjeföreställning Hoppsan Daff-Daff 17 oktober

Att gå på lina har alltid varit Daff-Daffs dröm, och inte kan väl det vara så svårt, bara man håller balansen…Han är så bra på enhjuling, och balanserad är han också, eller?

Clownen Daff-Daff tar emot sin publik med värme, bus, lek och tokiga påhitt. Som vanligt behöver han all hjälp han kan få av sin kära publik.

Hoppsan Daff-Daff är en hoppig, festlig och snurrigt rolig föreställning som roar både stora och små, men kanske främst dig som är mellan 3-12 år. Speltid ca. 45 minuter. Servering efter föreställningen.

Naturfilmaren Stefan Qvint visar film och berättar 21 november

Stefan Qvint är naturfilmaren från Vedum som de senaste 20 åren arbetat med att dokumentera och filma djur, natur och människor i spännande kulturer. Stefan har varit verksam i mer än 40 länder, bland annat USA/Alaska, Sir Lanka, Indien och Egypten och producerat en lång rad filmer för televisionen.

Vid sitt besök i bygdegården kommer han att berätta om och visa film från sina olika resor och filmprojekt. Vi får möta spännande djur och originella, roliga och naturnära människor som Stefan träffat och dokumenterat. Vi kan garantera att det blir en intressant eftermiddag. Missa inte detta!