Evenemang 2011

Julstuga 10 december

Som vanligt arrangerade bygdegårdsföreningen och hembygdsföreningen julstuga. I sockenstugan kunde besökarna köpa hembakt bröd, dricka glögg och pröva lyckan i diverse lotterier. En tipspromenad tog dem sedan vidare till bygdegården där det serverades kaffe och man kunde göra julklappsinköp hos hantverkare som fanns på plats.

 

Rock’n Roll fest med Blueberry Hillbillys

Den årliga, mycket uppskattade och vida kända rock’n roll festen i Saleby bjuder i år på en kväll med rockbandet Blueberry Hillbillys, kända från sitt deltagande i Talang 2010 i TV4.

Kom och lyssna till härlig 50 och 60-talsrock och upplev äkta dansglädje och nostalgi. För maximal rock’n roll känsla klär du dig tidsenligt och har chans att bli utsedd till kvällens bäst klädda. Fina priser väntar.

Lilla Hjulafton 6 juni

Sedan flera år tillbaka arrangera bygdegårdsföreningen nationaldagsfirande i bygdegårdsparken. I år blev det utställning av allehanda fordon som gick under namnet Lilla hjulafton. Dagen bjöd på vacker väder och en mängd besökare passade på att visa upp sina fina entusiastbilar, motorcyklar, mopeder och gamla traktorer. I bydgegårdsparken bjöds det på aktiviteter  i hjulets tecken för såväl stora som små. Avslutningsvis korades Årets bil, moped och traktor. Ett mycket lyckat arrangemang som kommer att återkomma nästa år igen.

Pubkväll med Thomas Petersson 7 maj

Denna pubkväll blev  något utöver det vanliga. Thomas Petersson bjöd på en helkväll med många skratt.

 

 

Lämna ett svar