Jukebox – musikteater 17 februari kl. 16

Välkomna till Saleby bygdegård och var med om en musikalisk nostalgiresa med föreställningen JUKEBOX. Du kommer tas med till 1950 och 1960-talets caféer & restauranger som var mötesplatsen med jukeboxens toner i centrum! Lägg i en slant och Let´s do the twist!

Vi förflyttar oss från New Yorks trendigaste café till haket på Söder i Stockholm och till den lilla lanthandeln i Småland som blev en världsnyhet! En show med skön musik och otroliga berättelser om möten runt jukeboxen. Jukebox är en varm, svängig och rivig föreställning som landar i otroliga möten, spännande livsöden och såklart framförs den bästa musiken från 50 & 60 talet som hits av Elvis, Connie Francis, Siw Malmqvist, Monica Z och Chubby Checker mfl. En musikalisk show med nostalgi, humor pop och rock `n roll!
Av och med: Linda Elaine Byman och Hans-Åke Andersson, Femtinge Teater!

Entré: 200 kr/person.
Boka din biljett på tfn: 070-8183732 eller 073-064 99 02.

Vår servering öppnar kl 15 så kom gärna en stund innan och ta en fika. Föreställningen börjar sedan kl. 16.00

Arrangör: Saleby bygdegårdsförening